ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Η We promotion είναι ομάδα. Είμαστε "Εμείς". Γιατί μόνο έτσι η επικοινωνία γίνεται ουσιαστική σε όλες τις μορφές της.

Εμπειρία, Φαντασία και Δημιουργικότητα σε οργανωμένα προγράμματα που παρέχουν γραφείο τύπου, χορηγίες επικοινωνίας, δημόσιες σχέσεις, media shop, οικονομικές χορηγίες και δημιουργικές ιδέες προώθησης.

Η We promotion είναι μια νέα εταιρία επικοινωνίας που ήρθε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την διαφήμιση των πολιτιστικών γεγονότων αφού τα μέλη της προέρχονται από πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Στόχος μας είναι αυτά τα γεγονότα να παρουσιαστούν έτσι ακριβώς όπως είναι, αλλά με την πολύ σημαντική υποσημείωση, ότι το κοινό πρέπει να τα επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα, κυρίως γιατί έχουν την δική τους ξεχωριστή ιδιαιτερότητα… Πιστεύουμε στην ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Δηλαδή στο να καταφέρουμε αυτά τα project που δουλεύουμε να γίνονται τόσο σημαντικά, που να μην μπορούν να κάνουν διαφορετικά όσοι διαβάζουν γι’αυτά, παρά μόνο να ζήσουν την εμπειρία τους! Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επικοινωνία είναι ο πιο σύγχρονος. Με video, audio, internet, emails, sms αλλά και με πρωτότυπες ιδέες για flyers, αφίσες, press kit, promo cds κ.α. Με αυτόν τον τρόπο κάνουμε την παραγωγή σας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα για δημοσιογράφους, μουσικούς παραγωγούς και φυσικά για το κοινό.. Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να σας προτείνει οργανωμένα προγράμματα επικοινωνίας που παρέχουν δημιουργικό, πληρωμένη διαφήμιση σε πολύ καλές τιμές και φυσικά δημόσιες σχέσεις με πολλά δημοσιεύματα και συνεντεύξεις τόσο στον τύπο όσο και στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο. Με την We promotion όλα τα media είναι στα πόδια σας. Και φυσικά στο τέλος της παραγωγής σας παραδίδουμε ένα αρχείο (τυπωμένο και σε cd) με όλη την δημοσιότητα που πήρε το συγκεκριμένο project (publicity book). Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη παραγωγή, όπως την έχετε ονειρευτεί.

Γιατί εμείς στην WE, απλά.. we make it happen!

Mε εκτίμηση, We promotion team

Βαγγέλης Περάκης, Γιώργος Εριτσίδης

Τι μπορεί να κάνει μια ομάδα; Πολλά. Και ειδικά για την επικοινωνία μιας παραγωγής, ακόμα περισσότερα αν είναι η we promotion. Με εμπειρία 10 χρόνων οργανώνει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Γιατί μια παραγωγή δεν χρειάζεται απλά να είναι μεγάλη, πρέπει να "φαίνεται" και μεγάλη...ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ-ΕΞΩΦΥΛΛΑ

thumb ATHINORAMA01   

    Περισσότερα.....

ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

images1   

    Περισσότερα...

ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ MEDIA    

sponsors thumb   

    Περισσότερα...

ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ MEDIA SHOP
(ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, INTERNET)

PLIATSIKAS  

    Περισσότερα...

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ OUTDOOR

1DSC00142


 

 

    Περισσότερα...


ΑΛΛΑ ΚΑΙ ME ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ BELOW THE LINE ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Σημαντικές λεπτομέρειες:

Kαθημερινά στο email σας έρχονται οι ροές, όλο το outdoor με φωτογραφίες, τα δημοσιεύματα και οι καταχωρήσεις, οι αναρτήσεις στα sites.  
Kαι φυσικά στο τέλος κάθε παραγωγής παραδίδουμε όλα τα δημοσιεύματα (Publicity book) για το αρχείο σας.

Booking καλλιτεχνών και performers για εταιρικά events και τηλεοπτικές εκπομπές. Το Clever είναι το πιο "έξυπνο" θέαμα της ελληνικής τηλεόρασης ! Πρωτότυπα πειράματα φυσικής και χημείας παρουσιάζονται με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο σε ένα show που συνδυάζει ευρηματικότητα και χιούμορ! Τηλεοπτική Περίοδος: 2007 - 2008 Παρουσίαση: Ματθίλδη Μαγγίρα Συμπαρουσίαση: Φώτης Σπύρος Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Χριστοφόρου Αρχισυνταξία: Νατάσα Λεσιώτη, Γεωργία Λινάρδου Δ/νσηΦωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος Σκηνογραφία: Ηλίας Λεδάκης Δ/νση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας Μουσική Επιμέλεια: Ηλίας Μακρίδης Επεισόδια:13 Διάρκεια: 60' Κανάλι Προβολής: ΑΝΤ1

Latest News

19 Αύγουστος 2020
10 Αύγουστος 2020
10 Αύγουστος 2020
17 Φεβρουάριος 2020
05 Ιούλιος 2019
05 Ιούλιος 2019
05 Ιούλιος 2019
05 Ιούλιος 2019
05 Ιούλιος 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Us

we... are here!
Η WE Promotion είναι ομάδα. Είμαστε "Εμείς". Γιατί μόνο έτσι η επικοινωνία γίνεται ουσιαστική σε όλες τις μορφές της.

we... take it further!
Η εμπειρία, η φαντασία και η δημιουργικότητα της WE συνθέτουν τα πιο πλήρη και αποδοτικά προγράμματα διαφήμισης. Xορηγίες επικοινωνίας, δημόσιες σχέσεις, media shop και πρωτότυπες ιδέες προώθησης, σε ολοκληρωμένα διαφημιστικά πακέτα που κάνουν τη διαφορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Βασ. Σοφίας 104,
Αμπελόκηποι

Τ.Κ. 115 21

 

Newsletter