ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ
Με την χορωδία
TURETSKY CHOIR & SOPRANO

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:00 - Θέατρο Κήπου

ΑΘΗΝΑ
15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:00 - Εξωτερικός χώρος του Ζαππείου

Ο μουσικός μαραθώνιος της χορωδίας “Turetsky Choir & Soprano” συνεχίζει να επεκτείνει την τεράστια τουρνέ του. Το 2021, αρχίζοντας τον Μάιο από την επέτειο για τα 80 χρόνια από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και συνεχίζει την επετειακή του περιοδεία . Το έργο έχει ένα ειρηνευτικό μήνυμα και με τα χρόνια της ύπαρξής του έχει ήδη ενώσει περισσότερες από 20 χώρες και 5 γενιές.

IMG 9336

Φέτος το έργο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ασιατικές χώρες. "Τα Τραγούδια που μας Ενώνουν" ακούστηκαν στις κεντρικές πλατείες της Ευρώπης - ο μαραθώνιος φιλοξενήθηκε από χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Σλοβακία, η Κροατία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ισπανία και άλλες.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Τα Τραγούδια που μας Ενώνουν» έχουν γίνει πραγματική διεθνής μουσική πρεσβεία. Η μουσική για την ειρήνη και την υγεία ενώνει χιλιάδες ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων και θρησκειών.

 

Το πρόγραμμα του ρεπερτορίου περιλαμβάνει θρυλικά τραγούδια για τον ηρωισμό και την αγάπη - "Κατιούσα", "Σμουγκλιάνκα", "Μπουχενβάλσκι Ναμπάτ", οι συγκινητικές συνθέσεις "Ογκονιόκ", "Νταβαϊ ζακούριμ" , κομμάτια του συγγραφέα "Λενινγκράντσκι χλεμπ", "Τι ξέρεις για τον πόλεμο", και άλλα αγαπημένα τραγούδια, η καλύτερη κληρονομιά του ρωσικού πολιτισμού και μουσικά κομπλιμέντα για τις χώρες υποδοχής - τραγούδια στη βουλγαρική, γαλλική, ισπανική και άλλες γλώσσες.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν!

Οι συναυλίες πραγματοποιήθηκαν σε νέες πραγματικότητες - σε συμμόρφωση με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρότυπα και την κοινωνική απόσταση μεταξύ του κοινού, καθώς όλους τους υγειονομικούς κανόνες της κάθε χώρας.

Η Ευρώπη ανυπομονούσε πολύ για αυτόν τον μαραθώνιο, όπως αποδεικνύεται από την υποστήριξη της περιοδείας από τις ευρωπαϊκές αρχές και τις άδειες που εκδίδονται από αυτούς για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων. Μέσα από τη μουσική, οι καλλιτέχνες χτίζουν γέφυρες φιλίας μεταξύ κρατών, φορτίζουν τους ανθρώπους με θετικά συναισθήματα και προτρέπουν να διατηρήσουν την ειρήνη.

Οι σταθμοί της περιοδεία:
- 8 Μαΐου Σερβία, Βελιγράδι, πλ. Δημοκρατίας
- 24 Ιουνίου Βουλγαρία, Πλόβντιβ, στο μνημείο της Alyosha
- 25 Ιουνίου Βουλγαρία, Σόφια, στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατού
- 26 Ιουνίου Ρουμανία, Κλουζ-Ναπόκα, πλατεία Ενότητας
- 27 Ιουνίου Ουγγαρία, Βουδαπέστη, πλ. Αγίας Τριάδας
- 29 Ιουνίου Κροατία, Πούλα, Φόρουμ
- 30 Ιουνίου Σλοβενία, Λιουμπλιάνα, Νέα Πλατεία
- 1 Ιουλίου Σλοβακία, Μπρατισλάβα, κάστρο Μπρατισλάβα
- 1 Ιουλίου Αυστρία, Βιέννη, Schwarzenbergplatz
- 25 Ιουλίου Ισπανία, Μαδρίτη, Βασιλικό Παλάτι

Στην περιοδεία από το 2018 έως το 2021 οι παραστάσεις «Τα τραγούδια που μας ενώνουν» πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές πλατείες σε 22 χώρες (Ισραήλ, ΗΠΑ, Καναδάς, Γερμανία, Γαλλία, Τσεχία, Ισπανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Αυστρία, Ιταλία, Ρωσία, Λευκορωσία, Σλοβενία, Κίνα, Σλοβακία, Βουλγαρία, Τατζικιστάν, Καζακστάν, Κιργιζία, Ουζμπεκιστάν, Σερβία).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:00 - Θέατρο Κήπου τηλ. 2310-232550

ΑΘΗΝΑ - 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:00 - Εξωτερικός χώρος του Ζαππείου τηλ. 211-7701700

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ με κάρτα εισόδου
κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες στο τηλ. 211-7701700

TaTragoudiaPouMasEnonoun google 728x90

Latest News

28 Ιανουαρίου 2023
17 Σεπτεμβρίου 2021
17 Σεπτεμβρίου 2021
08 Σεπτεμβρίου 2021
19 Αυγούστου 2020
10 Αυγούστου 2020
10 Αυγούστου 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Us

we... are here!
Η WE Promotion είναι ομάδα. Είμαστε "Εμείς". Γιατί μόνο έτσι η επικοινωνία γίνεται ουσιαστική σε όλες τις μορφές της.

we... take it further!
Η εμπειρία, η φαντασία και η δημιουργικότητα της WE συνθέτουν τα πιο πλήρη και αποδοτικά προγράμματα διαφήμισης. Xορηγίες επικοινωνίας, δημόσιες σχέσεις, media shop και πρωτότυπες ιδέες προώθησης, σε ολοκληρωμένα διαφημιστικά πακέτα που κάνουν τη διαφορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Βασ. Σοφίας 104,
Αμπελόκηποι

Τ.Κ. 115 21

 

Latest News

28 Ιανουαρίου 2023
17 Σεπτεμβρίου 2021
17 Σεπτεμβρίου 2021

Newsletter