ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Previous Next

Μαργαρίτα Ζορμπαλά «Στην άκρη ενός φιλιού»

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ   ΖΟΡΜΠΑΛΑ

«Στην άκρη ενός φιλιού»

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ  ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  ΚΑΙ 5  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ   9.30  μ.μ.

 

 

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά καλλιτέχνης υψηλών στόχων και μεγάλων ερμηνευτικών και φωνητικών δυνατοτήτων παρουσιάζει μια μουσική αναδρομή και διαδρομή μέσα από τις χώρες, τις γλώσσες και τις κουλτούρες που βίωσε.

Από τον  Ρώσικο  ρομαντισμό, στα Ελληνικά αρώματα και από το αργεντίνικο πάθος στον αισθησιακό κόσμο της Ιβηρικής χερσονήσου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια που έχει ξεχωρίσει με την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι και τις συνεργασίες της με Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Ρίτσο, Μάνο Χατζιδάκι, Λουκιανό  Κηλαηδόνη, Λάκη Παπαδόπουλο, καθώς και με την ιδιαίτερη αισθαντικότητα της στο κλασσικό ελαφρό τραγούδι (Κ.Γιαννίδη-Αττίκ κ.α.) βρίσκεται σε μία διαρκή δημιουργική συνάφεια με τις world μουσικές και διακρίνεται για τις επιλεγμένες καλλιτεχνικές κινήσεις είτε εμφανίζεται σε προσωπικά ακουστικά προγράμματα είτε συμμετέχει σε μεγάλα καλλιτεχνικά δρώμενα υπό τη συνοδεία αναγνωρισμένων ορχηστρών όπως τον περασμένο μήνα με την OSSIPOV στην Αγία Πετρούπολη και στη Κύπρο η παλαιότερα με την Συμφωνική ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης.

Η διαρκής  αναζήτηση  της στον κόσμο της μουσικής την οδήγησε στο στήσιμο του γοητευτικού αυτού οδοιπορικού 10 ακριβώς χρόνια μετά την έκδοση του άλμπουμ της «Στην άκρη ενός φιλιού» όπου για πρώτη φορά καταγράφεται δισκογραφικά η περιπλάνηση της στις μουσικές του κόσμου.

Έκτοτε η Μαργαρίτα Ζορμπαλά με συνέπεια συνεχίζει την τολμηρή αυτή διαδρομή, το 2005 παρουσίασε πρώτη φορά ζωντανά  μια σπουδαία παράσταση στο Θέατρο Τέχνης της οδού Φρυνίχου, το 2009 το ταξίδι συνεχίστηκε στο Half Note jazz club με τη σύμπραξη του φαντίστα  Χέλντερ Μουτίνιο και  φέτος ολοκληρωμένο και προσαρμοσμένο στη μαγεία της θεατρικής σκηνής το προσωπικό της οδοιπορικό έρχεται στο θέατρο ΚΑΠΠΑ.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι πλαισιώνεται από τρεις σπουδαίους σολίστες μουσικούς.

Θοδωρής Οικονόμου επιμέλεια –ενορχήστρωση-διεύθυνση ορχήστρας.

Κώστας Ράπτης - ακορντεόν

Μιχάλης Πορφύρης - βιολοντσέλο.

Ένα ρεσιτάλ λοιπόν από τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά εφ όλης της ύλης αφιερωμένο στο τραγούδι και στη μουσική ,που δεν έχει σύνορα αλλά μόνο κοινή αισθητική και πάθος δημιουργίας.ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
A ΖΩΝΗ 20 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ 15 ΕΥΡΩ
Γ ΖΩΝΗ 10 ΕΥΡΩ
Θέατρο ΚΑΠΠΑ - Κυψέλης 2, : 210-8831068
Προπώληση εισιτηρίων : www.ticketservices.gr

Latest News

28 Ιανουαρίου 2023
17 Σεπτεμβρίου 2021
17 Σεπτεμβρίου 2021
08 Σεπτεμβρίου 2021
19 Αυγούστου 2020
10 Αυγούστου 2020
10 Αυγούστου 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Us

we... are here!
Η WE Promotion είναι ομάδα. Είμαστε "Εμείς". Γιατί μόνο έτσι η επικοινωνία γίνεται ουσιαστική σε όλες τις μορφές της.

we... take it further!
Η εμπειρία, η φαντασία και η δημιουργικότητα της WE συνθέτουν τα πιο πλήρη και αποδοτικά προγράμματα διαφήμισης. Xορηγίες επικοινωνίας, δημόσιες σχέσεις, media shop και πρωτότυπες ιδέες προώθησης, σε ολοκληρωμένα διαφημιστικά πακέτα που κάνουν τη διαφορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Βασ. Σοφίας 104,
Αμπελόκηποι

Τ.Κ. 115 21

 

Latest News

28 Ιανουαρίου 2023
17 Σεπτεμβρίου 2021
17 Σεπτεμβρίου 2021

Newsletter