ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Previous Next

DULSORI

DULSORI

Το πιο δυναμικό γκρουπ κρουστών από την Κορέα για πρώτη φορά στην Ελλάδα !!!!

Ένα μοναδικό θέαμα με μουσική, χρώμα και κίνηση σε συνδυασμό με τα τεράστια τύμπανά τους επί σκηνής.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010


Dulsori, το πιο δραστήριο γκρουπ κρουστών της Κορέας, παρουσιάζει μια δυναμική παράσταση που συνδυάζει την παραδοσιακή μουσική της χώρας τους, το pungmul…με τα  μοντέρνα στοιχεία.
Ένα γεμάτο ενέργεια θέαμα με κρουστά, χορό και χρώματα, αφιερωμένο στα στοιχεία της φύσης, που δίνουν ενέργεια και χαρά στον άνθρωπο. Στις παραστάσεις τους οι Dulsori καλούν το κοινό να συμμετέχει ενεργά δημιουργώντας έτσι αίσθηση συλλογικότητας και αρμονίας.
Με το δυναμικό ρυθμό των κρουστών τους, οι Dulsori έχουν ενθουσιάσει τους θεατές στις παραστάσεις που έχουν δώσει σε εκατοντάδες φεστιβάλ ανά τον κόσμο, καθώς επίσης και στα WOMAD και WOMEX. Η συμμετοχή τους στο φετινό  Roskilde ήταν από τις πιο εντυπωσιακές.

Binari: Το πνεύμα του ρυθμού

Η παράσταση που θα παρουσιάσουν είναι Binari -- Το Πνεύμα του Ρυθμού ( Spirit of Drums ).  Ο όρος Binari στην κυριολεξία σημαίνει ‘η επίκληση της ανήσυχης καρδιάς προς ένα υπερφυσικό ον’. Στην κορεάτικη παραδοσιακή μουσική το Binari  θεωρείται ως ένα τραγούδι που ερμηνεύεται κι εντάσσεται σε ποικίλα ρεπερτόρια. Οι ««Dulsori»» βάζουν τη δική τους, μοναδική πινελιά, σε αυτό το αρχαίο μοτίβο, αναβιώνοντας μια αρχαία ιεροτελεστία με την οποία δινόταν το εναρκτήριο λάκτισμα των γιορτών προς τιμή των δυνάμεων της φύσης.

Περιγραφή παράστασης:

Η παράσταση ξεκινάει με την παρέλαση των καλλιτεχνών πάνω στη σκηνή με τη συμμετοχή θεατών. Στη συνέχεια, οι «Dulsori» μας εισάγουν στο θέαμά τους με ένα υπέροχα συγχρονισμένο ρυθμό από τα τεράστια κρουστά τους. Οι καλλιτέχνες αποδίδουν με την ερμηνεία τους την ατμόσφαιρα που δημιουργεί μια καταιγίδα με τον εκρηκτικό και καταιγιστικό ρυθμό των τυμπάνων τους. Ολοκληρώνουν την παράσταση με μια συναρπαστική εκτέλεση κορεάτικης παραδοσιακής μουσικής και προτρέπουν το κοινό να ακολουθήσει τον δυναμικά ακούραστο ρυθμό σε μια φανταστική μουσική πανδαισία η οποία μας συνοδεύει μέχρι το τέλος της γιορτής!

Oι «Dulsori» αιχμαλωτίζουν το κοινό με παραδοσιακά κορεάτικα κρουστά και τραγούδια. Οι αυθεντικοί ρυθμοί τους συμπαρασύρουν και αφυπνίζουν το ανθρώπινο πνεύμα. Εμπνευσμένοι από τις παραδόσεις των κορεατών αγροτών και των ήχων της φύσης, χρησιμοποιούν αυθεντικά, παραδοσιακά όργανα για να εξυμνήσουν τις φυσικές δυνάμεις. Οι παραστάσεις των Dulsori, είναι μια γιορτή γεμάτη πάθος, όπου συμμετέχουν τόσο οι καλλιτέχνες όσο και το κοινό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αρμονίας και συλλογικότητας. Ο εκρηκτικός και καταιγιστικός παλμός των κρουστών προσκαλεί το κοινό να μοιραστεί αυτήν τη συλλογική ενέργεια.
Το σκηνικό αποτελείται από 19 κρουστά συνολικού βάρους 1.200 κιλών.


ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Έναρξη παράστασης : 21:30
Τιμή εισιτηρίου : 20,00 €
15,00 € φοιτητικό

Latest News

28 Ιανουαρίου 2023
17 Σεπτεμβρίου 2021
17 Σεπτεμβρίου 2021
08 Σεπτεμβρίου 2021
19 Αυγούστου 2020
10 Αυγούστου 2020
10 Αυγούστου 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Us

we... are here!
Η WE Promotion είναι ομάδα. Είμαστε "Εμείς". Γιατί μόνο έτσι η επικοινωνία γίνεται ουσιαστική σε όλες τις μορφές της.

we... take it further!
Η εμπειρία, η φαντασία και η δημιουργικότητα της WE συνθέτουν τα πιο πλήρη και αποδοτικά προγράμματα διαφήμισης. Xορηγίες επικοινωνίας, δημόσιες σχέσεις, media shop και πρωτότυπες ιδέες προώθησης, σε ολοκληρωμένα διαφημιστικά πακέτα που κάνουν τη διαφορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Βασ. Σοφίας 104,
Αμπελόκηποι

Τ.Κ. 115 21

 

Latest News

28 Ιανουαρίου 2023
17 Σεπτεμβρίου 2021
17 Σεπτεμβρίου 2021

Newsletter